top of page
'Be More Me!', dé jongerentraining voor emotioneel sterke jongeren!
 
Praktisch

Wie: 12 - 14 jaar 

Waar: Zoutleeuw, Tiensestraat 10

Wanneer: We starten een groep op vanaf 4 geïnteresseerden

Prijs: 195 € voor de 5 jongerensessies, 149 voor de 4 ouderavonden

Data:

Jongerensessies: 15/11, 22/11, 29/11, 10/01, 17/01:  telkens van 10-12u

Oudersessies: 10/11, 1/12, /12/01 en 26/01: telkens van 18u30- 20u15 


De oudersessies worden hybride aangeboden, dat wil zeggen dat wil de sessie in onze Studio kan meevolgen, 
en tegelijkertijd kan wie dat wil de sessie ook van thuis meevolgen. 

Wat is 'Be More Me!'?

'Be more me!' is een krachtige training als je tussen +/- 12 en 14 jaar bent. Een training die je zelfvertrouwen en zelfkennis versterkt door je talenten centraal te stellen.

 

Elke jongere heeft talenten, kracht en ontwikkelingspotentieel. Soms overschaduwt ‘pubergedrag’ deze talenten en mogelijkheden. Als we dan gaan kijken achter dat gedrag, zien we vaak jongeren met een groot verlangen om te mogen zijn wie ze echt zijn. En als we dan ook achter het gedrag van de ouders kijken zien we dat ouders wensen dat hun kind trots is op zichzelf en met een stevig en positief zelfbeeld de grote wereld in gaan.

Wat willen we met 'Be More Me!' bereiken?

Een zoektocht die voor jou en je ouders best wel een uitdaging kan zijn. Onderweg kunnen jullie het misschien moeilijk met elkaar vinden. In deze zoektocht lopen wij met jullie mee. We geven inzichten en wegwijzers, we zijn klankbord en spiegel, we helpen mee talenten zichtbaar te maken en geven handvaten om achter elkaars gedrag te kijken.

Hierdoor krijg je meer inzicht in wie je bent, in hoe je denkt en hoe je zelf ontwikkelt. Dat helpt je om ook beter je plek te vinden.

​​

Hoe pakken we het aan?

We geven je op een positieve manier inzichten in:

  • Wat betekent het om ‘puber’ te zijn? Wat gebeurt er allemaal in jezelf dat je je soms in de war of onzeker voelt? En hoe is dit dus een heel normaal proces en ben jij dus niet anders dan al die andere pubers?

  • Wat zijn jouw talenten, overtuigingen en krachten. Wat geloof jij, waar sta jij voor en hoe stuurt dit jouw gedrag?

  • Wat lukt er al allemaal wel en hoe kan je hier nog meer van krijgen?

​​

Hoe betrekken we de ouders? 

‘Be more me!’ is een veranderingsproces op maat voor ouders en jongeren. Vanuit een positieve insteek ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en nieuwe dynamieken. Ouders spelen een belangrijke rol bij het zelfbeeld van jongeren. Daarom betrekken we je ouders nadrukkelijk in aparte ouderavonden. Voor ouders is het ook niet altijd duidelijk welke rol ze nu precies moeten en kunnen opnemen. Daarom geven we hen ook inzichten over hun opgroeiend kind in de puberteit en ook over henzelf als moderne ouder in een moderne en risicovolle maatschappij.

Zij krijgen handvatten om op een andere manier naar je te kijken en om je te kunnen ondersteunen bij het zien en ontwikkelen van je eigen kracht.

​Hoe is de training georganiseerd?

5 bijeenkomsten voor de jongeren:

In het begin leren we elkaar wat beter kennen. We bieden veiligheid om daarna aan de slag te gaan met een aantal coachtechnieken. 

 

4 ouderavonden:

Hierin gaat het vooral over hoe je als ouder je kind kan steunen. Natuurlijk zijn er nog meer belangrijke volwassenen in het leven van de jongere. Trainers, docenten, grootouders, oudere broers of zussen, buren, peter of meter,… Ook zij zijn van harte welkom. Zo vormen ze samen een belangrijke ‘kring’.

​​Data & Inschrijven

Inschrijven via: info@studiotevree.be

Data:

Jongerensessies: 15/11, 22/11, 29/11, 10/01, 17/01:  telkens van 10-12u

Oudersessies: 10/11, 1/12, /12/01 en 26/01: telkens van 18u30- 20u15 


De oudersessies worden hybride aangeboden, dat wil zeggen dat wil de sessie in onze Studio kan meevolgen, 
en tegelijkertijd kan wie dat wil de sessie ook van thuis meevolgen. 

bottom of page