top of page

Futureproof, wa is da???

Onze droom is dat kinderen futuredroom in het leven staan. Dit wil zeggen dat ze de toekomst met een rugzak vol talent en zelfvertrouwen tegemoet treden. Om futureproof te zijn is het ook nodig dat je kind over een aantal vaardigheden beschikt. Vaardigheden die in een technologische omgeving steeds belangrijker zullen worden. 

Studio Tevree heeft aandacht voor deze vaardigheden in haar opleidingen en activiteiten. We verweven ze doorheen heel ons aanbod en onze aanpak. Omdat we zelf het goede voorbeeld willen geven en we het belangrijk vinden dat we weten waarover we praten, volgden we het traject mediacoach bij Mediawijs. Dit is een jaartraject dat georganiseerd wordt door mediawijs en de Vlaamse Overheid. Wij vinden het belangrijk om gecertificeerde mediacoaches te zijn. 

De futureproofvaardigheden die je kind nodig heeft zijn deze: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor we aan de opleiding begonnen, deden we ook al een onderzoek, onder begeleiding van Hogeschool Odisee i.k.v. een bacheloreindproef Gezinswetenschappen. We maakte hierover een white paper, die je kan raadplegen in de rubriek: Onze tips. 

vaardigheden.png
wl1200hp1200q85_mediawijs_logo.png
mediacoach_logo.png
Digital detox challenge
bottom of page