top of page
Privacyverklaring Studio Tevree

Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens en is opgesteld in

overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Je bent vrij om het te helemaal door te lezen. Maar in kort willen wij jullie aangeven dat de eventuele gegevens die wij van jou doorkrijgen, bij ons in veilige handen zijn.

 

Persoonsgegevens

Waarom wij jouw gegevens bewaren:

Jouw contactgegevens (zoals naam, e-mail, adres, telefoonnummer en social media accounts) gebruiken wij omdat jij of jouw kind(eren) bij ons een dienst afneemt of afgenomen hebt in het verleden. Wij gebruiken deze om contact met jou te houden, om je te kunnen verzekeren bij bepaalde activiteiten en om wettelijk in orde te zijn (zoals bijvoorbeeld het geval is bij het gerbuik van loopbaancheques). Wil jij niet dat we jouw gegevens bewaren, dan kan je ons dat laten weten en dan verdwijnen jouw eventuele gegevens uit onze systeem, zodra dat wettelijk mogelijk is. Buiten contactgegevens houden wij andere gegevens niet langer dan noodzakelijk in onze bestanden.

 

Verwerken persoonsgegevens

Mocht je ja zeggen op werken met ons dan vragen we jouw gegevens. Bijvoorbeeld in een

inschrijfformulier of tijdens een gesprek. Alles wat geschreven en gezegd is blijft bij ons. Wij vragen alleen naar zaken die van belang zijn voor onze samenwerking. En mocht het eens nodig of zinvol zijn dat wij informatie over of van jou doorgeven, dan is dat uiteraard alleen met jouw toestemming of omdat het nodig is voor ons om in orde te zijn (vb verzekering, registratie loopbaancheques).

 

Beveiliging

Bij wet wordt van ons verlangd dat wij jouw gegevens beschermen. Dat doen wij ook. Als wij gebruik maken van google docs, dropbox, WhatsApp of Facebook Messenger dan worden de gegevens beschermd door de privacy overeenkomsten waar wij ‘Ja’ op zeiden als gebruikers van die diensten. Mail en sms zit in onze apparaten. Alleen wij  hebben toegang tot onze gsm, tablet en computer. Deze zijn beveiligd met een code. Wij maken geen gebruik van cookies.

Als wij iets papier op hebben, dan bewaren dat we dat in een afgesloten ruimte of een afgesloten kast. Je mag er dus gerust op zijn dat wij niets van jouw persoonlijke gegevens delen met anderen zonder jouw toestemming. Tenzij daar een administratieve of wettelijke verplichting voor geldt, of er een gerechtelijk bevel voor is.

 

 

Termijnen waarop wij gegevens bewaren

Omdat we al genoeg te bewaren hebben in het leven zullen we jouw gegevens niet langer bewaren dan logisch of nodig is. Uiteraard houden wij ons aan de wettelijke en fiscale verplichtingen.

Jouw rechten

Wij respecteren jouw privacy sowieso vanuit onze professionele ethiek. Het recht om jouw gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen heb je ten alle tijde. Je mag ons hierover altijd aanspreken.

bottom of page