top of page

Onze wens voor alle kinderen

Het is onze droom dat kinderen tevreden, vol zelfvertrouwen en futureproof in het leven staan. We leren ze samen met hun ouders en begeleiders de regie te houden in onze hedendaagse, complexe en snel veranderende wereld. Om dit te bereiken zijn we ervan overtuigd dat we moeten vertrekken vanuit de binnenwereld (lichaam, hart en brein) om uiteindelijk sterker in de buitenwereld te staan.

 

Met Studio Tevree concretiseren we deze missie en bieden we een ruim aanbod voor kinderen, ouders, scholen en andere begeleiders (zoals coaches en yogadocenten, opvoeders, …), bestaande uit trainingen, workshops, lezingen, online-pakketten en (e-)books. We maken hierbij o.a. gebruik van principes uit de yoga en theoretische modellen uit de cognitieve en positieve psychologie (vb. talenten), hartcoherentie, 3de generatie modellen (vb. ACT).

 

In het logo van Studio Tevree vind je een scarabee terug. Dit kleine diertje is ons persoonlijk krachtdier. Voor de een is het een gewone mestkever, voor de ander (vb. Egyptische mythologie) een heilig dier dat staat voor transformeren en de steeds opnieuw opkomende zon.

 

Voor Studio Tevree staat de veerkrachtige Scarabee voor:

  • tevreden zijn met wie je bent

  • vol zelfvertrouwen je vleugels spreiden

  • durven vallen en weer opstaan

  • nieuwe kansen zien en aangrijpen

  • een stevig harnas hebben

  • je eigen energie erkennen en gebruiken

De Scarabee helpt ons met de specifieke uitdagingen van de 21ste eeuw om te gaan. Hij begeleidt ons door de snel veranderende, complexe on- en offline wereld zodat kinderen tevreden, vol zelfvertrouwen en futureproof opgroeien.

De Scarabee werd ontworpen door Katrien Benaets, waarvoor onze dank!
Zij wist precies uit te drukken wat wij voelden!

 

IMG_2567.PNG
bottom of page