top of page
5-daagse kinderyogaopleiding door Sofie Possemiers   

 

Deze intensieve opleiding bestaat uit 5 opeenvolgende dagen waarin je je verdiept in kinderyoga.

Op het einde van deze 5-daagse beschik je over een door El Sole erkend kinderyogacertificaat waarmee je kinderyoga kan aanbieden aan kinderen van 4 tot 12 jaar.

 

Ter info: Dit is module 1 van een volledig gevorderde kinderyogaopleiding. Je kan achteraf aangevuld module 2 (Tieneryoga) en module 3 (Ouderkindyoga) volgen. 

Zo kan je de 9-daagse Gevorderde Kinderyoga Opleiding op je eigen tempo volgen. Je kan ook enkel module 1 volgen als je enkel kinderyoga wil geven.

 

Elke lesdag opnieuw beleef je een kinderyoga-avontuur dat je volledig uitgewerkt kan terugvinden in de bijbehorende cursus. Op die wijze worden de kinderyogaoefeningen op een leuke en ervaringsgerichte manier beleefd en geïntegreerd. Na de middag verdiep je je telkens verder in een bepaald kinderyogaonderdeel (zie de opgesomde lijst op de webpagina). Om zo een bekwaam en gecertificeerd kinderyogadocent te worden, die zich perfect kan richten op de noden van de deelnemende kinderen.

 

Verder leer je gebruik maken van de door El Sole specifiek opgebouwde structuur die geïntegreerd wordt in elke kinderyogasessie. Deze structuur heeft tot doel om kinderen intens te verbinden met het hart, met de innerlijke wereld.

 

Na de 5-daagse opleiding kan je kinderyoga aanbieden aan kinderen van 4 tot 12 jaar.

 

Bij deze cursus hoort een volledig uitgewerkte bundel en een door El Sole erkend certificaat dat je het recht geeft om als een gediplomeerd ‘El Sole kinderyogadocent(e)’ naar buiten te treden. Verder kan je mee opgenomen worden op het platform van El Sole (vrije keuze).

 

Het ‘El Sole platform’ is een webpagina waarop alle ‘El Sole kinderyogadocenten’ verzameld staan.

Het biedt de volgende voordelen aan:

– je bent makkelijk te vinden op het internet zowel te Nederland als te België,

– je staat garant voor een professioneel en steeds up to date kinderyogalesgever,

– het is mogelijk dat je kinderyogaopdrachten in naam van El Sole aangeboden krijgt,

– mogelijke klanten vinden streekgebonden kinderyogadocenten makkelijk terug,

– mogelijke klanten kunnen via dit platform contact met je opzoeken voor meer informatie en/of inschrijving.

 

Meer gedetailleerde uitleg omtrent de 5-daagse kinderyogaopleiding kan je vinden op de betreffende webpagina: https://www.elsole.be/opleidingen/kinderyoga-opleiding/#gevorderde

De prijs van de cursus bedraagt, alles inbegrepen: 700 euro. 

Iedereen is welkom!

Jong of oud, lenig of stijf, dik of dun, ervaring met yoga of niet.

sofie Possemiers_edited.jpg
bottom of page